Honda izstrādājusi 7-vietīgu mazcenas minivenu (+ foto)

Japānas autobūves kompānija Honda iepazīstinājusi ar Āzijas tirgum paredzēta jauna mazcenas vienapjoma automobiļa pirmssērijas variantu, kam dots nosaukums Mobilio.

Mobilio ir kompakts minivens ar trīs sēdekļu rindām, kas izgatavots, ņemot vērā vietējā patērētāja prasības. Automobilim ir 4,4 m kopgarums, 185 mm augsts klīrenss un iespēja pārvadāt līdz pat septiņiem cilvēkiem. Motortelpā iebūvēts 1,5 litru četru cilindru benzīna motors, un, lai gan tā tehniskie raksturlielumi netiek atklāti, eksperti ir pārliecināti, ka tas ir tas pats 120 ZS (145 Nm) agregāts, ko izmanto sedanam City.

Honda Mobilio Foto: Publicitātes foto

Mobilio ražošana tiks organizēta jaunā rūpnīcā – Honda Prospect Motor, kas būs otrā japāņu kompānijas ražotne Indonēzijā un darbu sāks 2014.gada janvārī.

Honda Mobilio Foto: Publicitātes foto

Honda minivens šajā reģionā konkurēs ar nesen atdzīvinātās automarkas Datsun jauno modeli GO+, kam ir līdzīgs sēdvietu konfigurējums (5+2). Arī Datsun GO+ tiek gaidīts 2014.gadā, automobilis ir par 400 mm īsāks nekā Honda minivens un Indonēzijas tirgū maksās aptuveni 100 tūkstošus rūpiju (aptuveni 9 tūkstošus ASV dolāru).  

Datsun GO+ Foto: Publicitātes foto

  

 

Honda Mobilio Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.