“Audi” sāks ražošanu Brazīlijā

2015.gadā “Audi” sāks ražošanu Brazīlijas pilsētā Sanžozē dus Piņajā, un ražošanas paplašināšanā pasaules sestās lielākās ekonomikas dienvidos tiks ieguldīti aptuveni 150 miljoni eiro.

Atverot jauno ražotni Brazīlijā, Audi paredz ievērojami palielināt automobiļu piegādes klientiem arī Dienvidamerikas kontinentā.

No kreisās: “Audi” vadītājs Brazīlijā Jorgs Hofmans, Iepirkumu valdes loceklis Bernds Martenss, “Audi AG” valdes priekšsēdētājs Ruperts Štādlers, Brazīlijas štata prezidente Dilma Rusefa Foto: Publicitātes attēls

“Audi AG” valdes priekšsēdētājs Ruperts Štādlers un Iepirkumu valdes loceklis Bernds Martenss trešdien tikās ar Brazīlijas valdības pārstāvjiem, lai paziņotu par jaunās “Audi” ražotnes atvēršanu.

“Ražojot Brazīlijā, mēs izveidosim pamatu turpmākai izaugsmei reģionā,” sacīja Štādlers un paziņoja, ka Pārdošanas nodaļa līdz desmitgades beigām vairāk nekā divkārt paplašinās dīleru tīklu: “Arī Brazīlijā mūsu mērķis ir atrasties Premium klases priekšgalā.”

Kā pirmo “Audi” 2015.gadā sāks ražot jauno “A3 Limousine”, bet dažus mēnešus vēlāk no konveijera nobrauks arī “Audi Q3”.

Martenss uzskata, ka, automobiļu ražošanu Brazīlijā pozitīvi ietekmēs arī vietējo izejmateriālu izmantošana: “”A3 Limousine” ražošanai mēs daudzas sastāvdaļas vēlamies iegādāties vietējā tirgū, tādēļ mēs plānojam izveidot ciešas attiecības ar Brazīlijas piegādātājiem jau sākumā.”

Sākot ar 2020.gadu, “Audi” saviem klientiem visā pasaulē katru gadu plāno piegādāt divus miljonus automobiļu. Lai sasniegtu šo mērķi, uzņēmums investē lielas naudas summas tā ražotnēs Vācijā un Ungārijā. Vienlaikus “Audi” arī ievērojami paplašina ražošanas tīklu ārpus Eiropas.

Jau 2013.gada beigās “Audi” atklās ražotni Fošaņā, kas būs otrā autoražotāja rūpnīca Ķīnā. Savukārt 2016. gadā uzņēmums plāno sākt ražošanu arī Meksikā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.