Nissan prezentē jauno X-Trail (+ foto)

Japānas autobūves kompānija Nissan Frankfurtes motoršovā demonstrē krosovera X-Trail jaunās paaudzes modeli, kas pircēju sasniegs 2014.gada vidū.

Foto: Publicitātes foto

Savā trešajā paaudzē X-Trail dodas ar jaunu dizainu un uzlabotu aprīkojumu, turklāt tagad to varēs pasūtīt arī septiņvietīgā versijā ar trešo sēdekļu rindu.

Apvidus auto dārgākās modifikācijas būs komplektētas ar gaismas diožu lukturiem, otrās sēdekļu rindas krēslus, kas pēc kinozāles iekārtojuma  principa pacelti nedaudz augstāk, varēs pārbīdīt garenvirzienā, kā arī regulēt to atzveltņu slīpumu, bet bagāžas nodalījuma durvis atvērsies un aizvērsies ar elektropiedziņas palīdzību.

Foto: Publicitātes foto

Automobiļa aprīkojumā būs Active Ride Control – sistēma, kas regulē amortizatoru cietību, Active Engine Brake (tikai versijai ar variatoru) – sistēma, kas palielina bremžu darbības efektivitāti un Active Trace Control, kas tiek izmantota arī sedanam Infiniti M. Active Trace Control piebremzē riteņus līkumos, novēršot nepietiekamas pagriežamības efektu un veicinot to ātrāku un drošāku izbraukšanu.

Foto: Publicitātes foto

Krosovera komplektācijā iekļauta sistēma, kas palīdz uzsākt braukšanu slīpumos un uzlabota no kalna nobraukšanas palīgsistēma, modernizēta NissanConnect multimediju sistēma ar septiņu collu skārienjutīgu ekrānu, navigāciju, Bluetooth un dažādu ārējo ierīču pieslēgvietām. Piecu collu informācijas ekrāns sniedz datus par 12 dažādu sistēmu darbību, ieskaitot rekomendācijas par optimālo pārvietošanās ātrumu. Tāpat kā priekštecis arī jaunais X-Trail aprīkots ar elektronisko pilnpiedziņas sistēmu 4x4i. Pagriežot izvēlnes slēdzi viduskonsolē, vadītājs var izvēlēties 2WD, automātisko vai Lock režīmu ar pastāvīgo pilnpiedziņu.

Foto: Publicitātes foto

Jaunā X-Trail cenu ražotājs vēl neatklāj.

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.