Opel samazina Ampera cenu

Opel Ampera elektriskais automobilis tagad pieejams par 38 300 eiro.

Opel Ampera ir unikāls – vienīgais Eiropas elektriskais automobilis, kurš ļauj pārvadāt četrus cilvēkus un 80 km to darīt, izmantojot tikai elektroenerģijas resursus, bet, pateicoties degvielas dzinējam, kas darbojas kā elektrības ģenerators, līdz pat 500 km veikt bez apstāšanās. Balstoties uz savu modeļu ofensīvu, Opel pauž skaidru nostāju un investē elektriskās mobilitātes nākotnē. Vācu autoražotājs atsevišķos tirgos ievērojami samazina Ampera modeļa cenu, veicot „grūdienu” videi draudzīgas mobilitātes attīstībai. Vācijā inovāciju līdera Opel Ampera cena ir samazināta par 7600 eiro, un tagad tas ir pieejams par 38 300 eiro.

Opel ir viens no aizvien vairāk popularitāti iekarojošās e-mobilitātes pionieriem. Kopš 2012. gada sākuma, kad Opel elektriskais automobilis nonāca tirgū, tas ir piedzīvojis ievērojamu progresu.

Pilnveidojot sērijveida ražošanas procesus, rodot iespējas rast ietaupījumu komponentu iepirkšanā un saglabājot nelokāmu apņemšanos e-mobilitāti padarīt pieejamu ikvienam, Opel tagad ir spējis ievērojami samazināt Ampera modeļa cenu. Tādā veidā autoražotājs stiprina jauno, moderno tehnoloģiju – par prieku klientiem un savam izpilddirektoram Karlam-Tomasam Noimanam (Karl-Thomas Neumann): „Opel Ampera bija tirgū pirmais Eiropas autoražotāja elektriskais automobilis. Ar jauno modeļa cenu mēs demonstrējam mūsu mērķtiecību un turpinām attīstīt savu ilgtspējīgas mobilitātes stratēģiju. Mēs, Opel, paliekam uzticīgi investīcijām elektrisko dzinējspēku attīstībā un ticam auto industrijas nākotnei bez emisijām – precīzāk, nevis nākotnei, bet šodienai!” Opel izpilddirektors ziņas saistībā ar Ampera modeļa cenas samazinājumu paziņoja šodien Frankfurtē notiekošajā ZEIT kongresā, kas veltīs ekspertu diskusijām saistībā ar nākotnes mobilitāti.

Opel Ampera ir pilnvērtīgs četrvietīgais sedans, ar kuru 80 km iespējams veikt, izmantojot elektroenerģijas resursus un neradot nekādu kaitīgo emisiju. Kad 16 kWh litija jonu baterija tiek uzlādēta ar elektrību no atjaunojamiem enerģijas avotiem, automobiļa ietekme uz vidi ir nevainojama! Savukārt, kad tiek izmantots distances pagarinātāja režīms, darboties sāk 1,4 litru benzīna dzinējs un līdz pat 500 km ļauj veikt bez nepieciešamības apstāties baterijas uzlādei

Foto: Opel

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.