Renault atklāj minivena Espace priekšvēstnesi (+ foto)

Internetā publicēti attēli ar Renault luksusa klases konceptu Initiale Paris, ko kompānija sagatavojusi Frankfurtes autoizstādei. Sagaidāms, ka šī automobiļa sērijveida modifikācija pārtaps par minivena Espace trešās paaudzes modeli un pie pircējiem dosies 2015.gadā.

Initiale Paris sērijveida modelis taps uz Nissan Murano platformas un apvienos gan minivena, gan krosovera stilistiskos elementus. 4,8 metrus garā automobiļa motoru klāstā tiks iekļauti četru cilindru motori ar 130-180 zirgspēku jaudu un, iespējams, arī 250 ZS jaudīgs sešu cilindru agregāts.

Foto: Publicitātes foto

Initiale Paris būs viens no sešiem konceptuālajiem automobiļiem, ko Renault atvedis uz Frankfurti. 2012.gadā parādījās informācija, ka Renault grasās izveidot atsevišķu zīmolu ar nosaukumu Initiale Paris zem kura tiktu apvienoti markas Premium klases automobiļi.

Foto: Publicitātes foto

Martā Renault tomēr atteicās no šīs idejas, koncentrējoties uz jau esošo modeļu kvalitātes uzlabošanu. Iespējams, Initiale Paris kļūs par apakšzīmolu pašiem greznākajiem un dārgākajiem Renault modeļiem. 

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.