Apvidus auto Land Rover Discovery modernizēts (+ foto)

Britu kompānija Land Rover atjauninājusi krosoveru Discovery, ko plašākai publikai izrādīs Frankfurtes autoizstādē.

Modernizācija skārusi galvenokārt fasādes daļu, kur izmainīts radiatora režģa un buferu dizains un parādījušies jauni galvenie lukturi ar gaismas diožu dienas gaitas starmešiem. Savulaik motora pārsegu rotājušais uzraksts ar kompānijas nosaukumu Land Rover aizstāts ar modeļa vārdu Discovery, bet no plāksnītes, kas stiprinās pie bagāžnieka vāka nozudis cipars 4.

Foto: Publicitātes foto

Modernizēta arī apvidnieka dzinēju gamma – trīslitru dīzelis (256 ZS) tagad aprīkots ar Start-Stop sistēmu un agrāko 8,8 litru vietā patērēs 8 litrus uz 100 km, savukārt kaitīgo CO2 izmešu daudzums no 230 gramiem uz 1 kilometru sarucis līdz 213 g/km. Piecu litru V8 benzīna agregāts (375 ZS) no piedāvājuma tiek svītrots, bet tā vietu ieņems sešu cilindru motors ar mehānisko kompresoru, kas attīsta 340 ZS jaudu.

Foto: Publicitātes foto

Discovery aprīkojums papildināts ar sistēmu, kas brīdina par šķēršļiem, braucot atpakaļgaitā, bet bezceļos lieti noderēs funkcija, kas kontrolē pārvarāmā grāvja dziļumu. Papildiespēju sarakstā iekļauta Meridian audio sistēma ar 17 skaļruņiem.

Modernizētā Land Rover Discovery pirmizrāde paredzēta Frankfurtes autoizstādē, kas durvis ver 12.septembrī.

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.