Peugeot hečbeks ar kupejas RCZ motoru (+ foto)

Francijas autobūves kompānija Peugeot Frankfurtes izstādē (no 12.09) parādīs jaudīga hečbeka 308 R konceptu, kas aprīkots ar 270 ZS jaudīgu turbo motoru no kupejas RCZ R.

Prototipam ir oriģināls oglekļa šķiedras aerodinamiskā aprīkojuma komplekts, kas palielina automašīnas gabarītus par 30 mm. No dārgā un izturīgā materiāla izgatavotas durvis, sliekšņi, bamperi un motora pārsegs, vienīgi jumts un bagāžnieka vāks palikuši tādi paši kā sērijveida 308.

Foto: Publicitātes foto

Sportiskajam spēkratam ir 19 collu riteņi, jumta spoileris un matētas krāsas virsbūves aizmugurējās daļas krāsojums, kas pēc dizaina atgādina konceptu Peugeot Onyx.

Foto: Publicitātes foto

Jaudīgā hečbeka klīrenss salīdzinājumā ar standarta modeli samazināts par 26 mm, bet zem motora pārsega iebūvēts kupejas RCZ R 1,6 litru turbo motors, kas attīsta 270 ZS jaudu un 330 Nm griezes momentu.

Foto: Publicitātes foto

Hečbeka dinamiskie raksturlielumi netiek atklāti, taču zināms, ka kupeja ar šādu motoru 100 km/h var sasniegt 5,9 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 250 km/h (elektroniski ierobežots). 

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.