“Bentley” ved uz Ženēvu mīklainu jaunumu

Britu luksus auto ražotājs “Bentley” Ženēvas autoizstādē parādīs jaunu modeli, par kuru informācija tiek turēta stingrā slepenībā.

“Bentley” preses dienests apstiprinājis, ka jaunums tiks atklāts 6.martā, kad Ženēvas izstāde ver durvis mediju pārstāvjiem. Ja neskaita informāciju par to, ka jaunumu prezentēs “Bentley” direktoru padomes vadītājs Edrians Holmarks, nekādu citu ziņu par šo modeli nav.

Ženēvas izstādē būs skatāma arī “Bentayga” jaunā modifikācija ar četru litru V8 benzīna motoru, ko izmanto arī “Porsche Cayenne” un “Panamera”. Britu krosoverā šis motors attīsta 550 Zs (770 Nm), kas ir pietiekami, lai 100 km/h sasniegtu 4,5 sekundēs. Maksimālais ātrums – 290 km/h.  Jauns agregāts papildinās “Bentayga” motoru saimi, ko šobrīd pārstāv 608 Zs jaudīgais W12 benzīnnieks un astoņu cilindru dīzelis ar trim turbīnām.

Vēl viens “Bentley” jaunums Ženēvā būs “Continental GT” kupeja, kas aprīkota ar 6,0 litru benzīna W12 motoru. 100 km/h tā sasniedz 3,7 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 333 km/h.

 Šogad izstādē būs arī iAuto, sekojiet mūsu karstajām ziņām no Ženēvas!

Foto: Ilustratīvs/iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.