“Brabus” izgatavo 800 Zs jaudīgu sedanu (+ FOTO)

“Brabus” pārbūvējis “Mercedes” E-klases sedanu un apveltījis to ar 800 Zs jaudīgu motoru. Pirmizrādi par “Brabus 800” nosauktais modelis svinēs jau pēc dažām dienām, kad darbu sāks Ženēvas autoizstāde.

Botropas (Vācija) tūninga kompānija uzstādījusi divas jaunas turbīnas, pārstrādājusi degvielas iesmidzināšanas un aizdedzes sistēmu, uzstādījusi jaunu izplūdes sistēmu un izpildījusi visas citas nepieciešamās darbības, lai V8 motors varētu attīstīt 800 Zs (1000 Nm) – par 188 Zs un 100 Nm vairāk nekā “Mercedes” rūpnīcas agregāts. Tādejādi “Brabus” versija 100 km/h sasniedz 3,0 sekundēs (universāls 3,1), bet maksimālais ātrums tiek ierobežots pie atzīmes 300 km/h.

“Brabus 800” ir oriģināla dizaina priekšējais bamperis ar lieliem izgriezumiem gaisa pievadei, radiatora režģis ar kompānijas logotipu, 21 collu riteņu diski ar 265/30 un 305/25 (priekšā/aizmugurē) izmēra riepām, pneimatiskā piekare, kas var pieplakt tuvāk ceļam par 20 mm, oglekļa šķiedras difuzors un spoileris, kā arī izplūdes sistēma ar karbona uzgaļiem un “Sport” un “Coming Home” funkcijām. Pēdējā ļauj samazināt izpūtēja troksni un apdzīvotai vietai izbraukt cauri klusi „kā pelītei”.

Automašīnas salona apdarei izmantota sarkanas un melnas ādas kombinācija, sporta pedāļi un izgaismotas sliekšņu uzlikas ar “Brabus” logotipu.

“Brabus 800” cena vēl netiek atklāta.

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.