Bentley Bentayga tagad ar hibrīdiekārtu (+ FOTO)

Globālajā tīmeklī nonākuši Bentley Bentayga hibrīda modifikācijas attēli. Tas noticis dienu pirms oficiālās pirmizrādes, kas notiks Ženēvas autoizstādē (medijiem no 6.08).

Bentley Bentayga hibrīdiekārtas sastāvā iekļauts trīslitru V6 turbo motors, kas izgatavots uz Porsche Panamera E-Hybrid 2,9 litru agregāta bāzes un elektromotors, kura jaudu ražotājs neatklāj. Zināms, ka krosovera hibrīdiekārtas kopējā jauda ir aptuveni 450 Zs, bet ar elektrību tas varēs nobraukt līdz pat 50 km. Pēc tam strāvas krājumus vajadzēs atjaunot, pavadot 7,5 stundas pie parastās rozetes vai 2,5 stundas pie speciālas iekārtas.

Hibrīdmodelim uzstādīta modernizēta multimediju-izklaides sistēma, kas informēs vadītāju par enerģijas patēriņu reālā laika režīmā, bet navigācijas sistēma apveltīta ar funkciju, kas samazinoties enerģijas krājumiem, automātiski izvēlēsies optimālo maršrutu, lai nokļūtu līdz galapunktam. Tiek solīta arī lietojumprogramma, kas ļaus attālināti kontrolēt akumulatoru uzlādes procesu un vadīt klimatkontroles darbību.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.