Nissan prezentējis jauno apvidus auto Terra (+ FOTO)

Nissan Ķīnas struktūrvienība publicējusi oficiālos jaunā apvidus auto Terra attēlus un apstiprinājusi, ka uz pikapa Navara bāzes radītais automobilis savu pirmizrādi svinēs Pekinas motoršovā, aprīlī.

No Navarra pikapa Terra atšķiras ar lielāku radiatora režģi, jauniem starmešiem, savādāku motora pārsegu un hromētiem spoguļu korpusiem. Terra ir lielākas aizmugures durvis un logi.

Nissan Terra ir 4882 mm garš, 1850 mm plats un 1835 mm augsts. Automobilis apveltīts ar 2850 mm riteņu garenbāzi un 219 mm klīrensu.

Zināms, ka apvidus auto būs pieejams piecvietīgā un septiņvietīgā versijā, ar aizmugures vai visu riteņu piedziņu, savukārt motortelpā tam atradīsies 2,5 litru benzīna agregāts, kas var strādāt kombinācijā ar sešu pakāpju mehānisko vai septiņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu. Motora izvēlei nav alternatīvas, lai gan, donors (Navara) tiek piedāvāts ar 2,3 litru dīzeli divās versijās – ar 160 vai 190 Zs.

Pagaidām Nissan Terra tiks ražots un izplatīts vien Ķīnas tirgū, kas gan neizslēdz iespēju to kādreiz ieraudzīt arī citur.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.