44 505 eiro – Volkswagen Golf GTI pieejams pasūtīšanai

Vācijas autobūves uzņēmums Volkswagen atklājis pieteikšanos modernizētā Golf sportiskā modeļa GTI iegādei. Cena par bāzes versiju – 44 505 eiro.

Pirms pilnībā izzust no Volkswagen piedāvājuma pašreizējā koncepcijā, kompaktais Golf steidz piepildīt savu fanu gaidas visās modernizētās modifikācijas versijās. Tagad kārta pienākusi sportiskajam GTI, kura turbomotors attīstīs 265 Zs (370 Nm) – par 20 Zs vairāk nekā priekštecim. Komplektā ar ātras darbības septiņu pakāpju DSG kārbu un bloķējošo diferenciāli priekšējā asī GTI līdz 100 km/h paātrinās 5,9 sekundēs. maksimālais ātrums ir 250 km/h – elektroniski ierobežots.

Vizuāli jaunākais GTI izceļas ar jaunajiem LED Plus priekšējiem lukturiem, izgaismoto Volkswagen emblēmu, 17 collu “Richmond” vieglmetāla diskiem un pārveidotiem LED aizmugures lukturiem. Golf GTI var atpazīt arī pēc GTI simbola uz bagāžas nodalījuma durvīm un pēc tā dubultās izplūdes sistēmas ar hromētu izpūtēju transportlīdzekļa kreisajā un labajā pusē.

Salonā uzlaboti ciparu mērinstrumenti un jaunākā multimediju iekārta ar Chat GPT un IDA balss palīgu, no jauna izstrādāta automātiskās klimata kontroles un skaļuma kontroles vadība ar izgaismotiem skārienslīdņiem, motora Start/Stop poga, kas atverot durvis izgaismojas sarkana līdz brīdim, kamēr iedarbina dzinēju, nerūsējošā tērauda pedāļu uzlikas

Papildaprīkojumā jaunās paaudzes IQ.LIGHT – LED matricas priekšējie lukturi, kas nodrošina augstas veiktspējas tālās gaismas ar par 15 procentiem lielāku diapazonu nekā tā priekšgājējs.

Vācijā jaunākā Golf GTI cena sākas no atzīmes 44 505 eiro.

Foto: Volkswagen

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.