Škoda paziņo uzlādējamā hibrīda Kodiaq iV cenu

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda atklājis savā modeļu klāstā pirmā uzlādējamā hibrīda cenu. Kodiaq iV Vācijas tirgū Selection komplektācijā maksās 48 530 eiro .

Plug-in hibrīdkrosoera piedziņa apvieno 1,5 litru TSI benzīna dzinēju ar elektromotoru, radot 204 Zs kopējo jaudu, kas tiek novadīta uz priekšējiem riteņiem, izmantojot 6 ātrumu DSG pārnesumkārbu. Komplektā arī 25,7 kilovatstundu akumulators, kas pilnībā elektriskā režīmā nodrošina vairāk nekā 100 kilometru nobraukumu pēc WLTP. Kad enerģijas krājumi iztukšoti, tos var arī atjaunot, pieslēdzoties pie 11 kW mājas vai publiskajā uzlādes stacijā uzstādītas iekārtas, kā arī izmantot uzlādi ar līdz 50 kW līdzstrāvu ātrās uzlādes stacijā.

Ražotājs norādījis ka uz 100 km Kodiaq iV patērē vidēji 0,4 -0,5 litrus degvielas, bet braucot elektriskā režīmā – 17,4-18,7 kW. Piecvietīgā sēdvietu konfigurācijā bagāžas telpas ietiepība – 745 litri.

Selection aprīkojuma versija ietver 18 collu vieglmetāla diskus, trīs zonu automātisko klimata kontroli, informācijas un izklaides sistēmu ar 10 collu displeju, balss vadību, piecas USB-C pieslēgvietas, bezvadu mobilā tālruņa integrāciju, Smart-Dials regulatoru ar digitālo displeju, lai ātri piekļūtu daudzām transportlīdzekļa funkcijām, bet MyŠkoda App ļaus attālināti kontrolēt uzlādes procesu.

Plašais elektronisko asistentu klāsts cita starpā ietver priekšējo radaru, pilsētas avārijas bremzēšanas funkciju, savas joslu saglabāšanu, joslu maiņas palīgu, brīdinājumu par šķēršļiem izkāpjot, parkošanās palīgus priekšā un aizmugurē, šķērssatiksmes brīdinājuma un pagrieziena palīgus, kas piebremzēs vai pat apstādinās automašīnu, ja elektronika konstatēs potenciālās sadursmes risku.

Foto: Škoda

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.