Tagad līdz 570 kilometriem – Hyundai modernizējis Ioniq 5 (+ FOTO)

Hyundai elektriskās piedziņas modelis Ioniq 5 piedzīvojis modernizāciju. Viens no būtiskākajiem ieguvumiem ir lielāks akumulators, kas bez papildu uzlādes ļaus nobraukt līdz 570 kilometriem.

Modernizācijas gaitā Ioniq 5 ticis pie 84 kilovatstundu akumulatora, kas tiek izmantots iepriekšējā 77,4 kWh akumulatora vietā, nodrošinot gaitas rezervi, kas tagad sniegsies līdz pat 570 kilometriem. Līdz ar šo risinājumu uzlabota arī funkcija, kas ļauj sagatavot akumulatoru uzlādei – iepriekš šī funkcija tika aktivizēta, navigācijas sistēmā izvēloties uzlādes punktu, bet tagad to būs iespējams izdarīt arī manuāli – pēc vadītāja ieskatiem.

Vizuālo pārmaiņu skaitā jauni bamperi, jauna dizaina diski un piecus centimetrus garāks aizmugures spoileris, modernizētajam modelim uzstādīti jauni amortizatori un pastiprināta virsbūves izturība, savukārt salonā būs jauna stūre ar izgaismotiem LED pikseļiem pēc līdzības ar Ioniq 6, kā arī pārveidots priekšējais panelis ar uzlabotām multimediju sistēmas un klimata kontroles sistēmām.

Bloks ar biežāk lietoto fizisko pogu līniju izvietots viduskonsolē, ļaujot pārvaldīt tādas funkcijas kā sēdekļu apsilde un ventilācija vai parkošanās palīgs un stūres apsilde. Viedtālruņa paliktnis ar bezvadu uzlādes funkciju ir novietots augstāk.

Parkošanās asistents ir uzlabots, pievienojot avārijas bremzēšanas funkciju. Pieejamas arī citas drošības funkcijas, piemēram, viedā priekšējo lukturu sistēma, kurā matricas LED gaismas pielāgo savu gaismu ceļa apstākļiem atkarībā no satiksmes situācijas, un uz kameru balstīts uzmanības asistents. Lielāku komfortu nodrošina arī iespēja nolocīt IONIQ 5 otro sēdekļu rindu no bagāžnieka.

Foto: Hyundai

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.