Ķīnas mazauto ar hibrīdiekārtu Eiropas tirgum – Ženēvā notikusi MG3 pirmizrāde (+ FOTO)

Ženēvas autoizstādē plašāks interesentu loks var iepazīties ar MG Motors jaunāko modeli – MG3, kas paredzēts arī Eiropas tirgum.

MG Motors Eiropā jau pārstāvēts ar vairākiem modeļiem, jaunākajam papildinājumam pirmizrādi piedzīvojot Ženēvas autoizstādē, kas atkal ver durvis pēc gara starpbrīža veselu četru gadu garumā.

Šī gada izstāde nav plaši pārstāvēta, līkumu metot gandrīz visiem lielākajiem autoražotājiem, tādēļ britu MG Motors, kas tagad pieder Ķīnas SAIC, ir patīkams izņēmums.

MG atvedis uz Ženēvu vairākus jaunumus un viens no tiem ir MG3 otrās paaudzes modelis – 4,11 m garš un ar 2,57 m riteņu garenbāzi apveltīts hečbeks, kas aprīkots ar 1,5 litru četru cilindru benzīna motoru, elektromotoru, starteri-ģeneratoru un nelielu 1,83 kilovatstundu bateriju. Hibrīdiekārtas kopējā jauda ir 194 Zs, kas 100 km/h ļauj sasniegt 8 sekunžu laikā.

Automašīnas salonā ir 7 collu ciparu displejs vadītāja mērinstrumentiem, kā arī 10,25 collu multivides iekārtas ekrāns no MG4/MG5. Vadītāja rīcībā vairāki braukšanas režīmi, ieskaitot pilnībā elektrisku, diožu lukturi, viedtālruņa integrācija, navigācija, gaisa kondicionētājs, sešu skaļruņu audio sistēma, četras USB pieslēgvietas, aizmugurējie parkošanās sensori un kamera. Dārgāko komplektāciju aprīkojumā arī ādas apdare, bezatslēgas pieeja, apsildāmi sēdekļi un stūre, MG Pilot ar adaptīvo kruīza kontroli, priekšējās sadursmes brīdinājuma sistēmu un sastrēgumu palīgu.

MG3 pašmasa ir 1285 kilogrami, bet bagāžas nodalījuma tilpums 293 litri.

Ražotājs norādījis, ka Eiropas tirgū MG3 ar hibrīdiekārtu kļūs pieejams 2024.gada otrajā ceturksnī.

Foto: MG

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.