Chevrolet modernizē Tahoe un Suburban (+ FOTO)

ASV autobūves uzņēmums prezentējis modernizētos Tahoe un Suburban atklājot, ka abu modeļu ražošana General Motors rūpnīcā sāksies 2024.gada beigās.

Abi pilnizmēra SUV, kas tiek pasniegti kā 2025.gada modeļi, ieguvuši jaunu priekšpuses noformējumu ar melnas krāsas radiatora resti, šauriem lukturiem un C veida dienasgaismām, bet salons iepriecina ar jaunu ciparu mērinstrumentu paneli (analogās ciparnīcas vairs nav pieejamas) un 17,7 collu multivides skārienekrānu. Tradicionālās pārnesumu sviras vietā tagad izmanto īpašu kursorsvira uz stūres statņa.

Elektronisko palīgu klāsts ietver automātisko avārijas bremzēšanu, brīdinājumu par sadursmi ar priekšā braucošo, parkošanās sensorus priekšā un aizmugurē, aklās zonas uzraudzību un joslas uzturēšanas palīgsistēmu.

Motoru paletē joprojām benzīna agregāti ar 5,3 un 6,2 litru tilpumu un 360 un 426 Zs jaudu, kā arī trīslitru dīzeļdzinējs, kura jauda pieaugusi līdz 309 Zs. Spēka agregāti darbojas apvienojumā ar 10 pakāpju automātisko kārbu un pilnpiedziņu.

Adaptīvā pneimatiskā piekare automašīnām iekļauta standarta aprīkojumā, bet 24 collu riteņu diski tiek piedāvāti par piemaksu.

Foto: Chevrolet

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.