Škoda modernizējis kompaktos modeļus Kamiq un Scala (+ FOTO)

Škoda pabeidzis darbu pie City krosovera Kamiq un kompaktā modeļa Scala modernizācijas, savu jaunumu cenas vēl nenosaucot.

Abi modeļi ir tirgū jau aptuveni četrus gadus, tādēļ feislifta procesā tie tikuši pie jauniem lukturiem, jauna dizaina priekšējā un aizmugures bampera, kā arī jaunākajiem Škoda modeļiem raksturīgā zīmola nosaukuma no lieliem drukātiem burtiem.

Abi turpmāk tiks piegādāti ar diožu priekšējiem lukturiem, bet aizmugurei par papildmaksu būs iespējams pasūtīt arī modernos Matrix-LED lukturus. Izvēloties aprīkojuma komplektāciju Selection, pircējs varēs izbaudīt LED miglas lukturu priekšrocības.

Abiem modeļiem jau bāzes versijā būs ciparu mērinstrumenti un multivides ekrāns attiecīgi ar 8 un 8,25 collu izmēru, kā arī Škoda raksturīgie Simply Clever risinājumi. Par papildmaksu pirmoreiz pieejams elektriski verams bagāžnieka vāks.

Sākuma līmeņa dzinējs joprojām ir 1,0 litru trīscilindru agregāts pārī ar piecu ātrumu pārnesumkārbu un 95 ZS (70 kW), jaunajai un jaudīgākajai versijai paredzēts 115 Zs agregāts savienojumā ar manuālo sešpakāpju pārnesumkārbu vai automatizēto septiņu pakāpju DSG kārbu, bet jaudīgākā izvēle joprojām 1,5 litru četrcilindru 150 Zs agregāts ar abām transmisijas iespējām.

Scala modelim Škoda ir izstrādājusi stingrāku šasiju, kas palielina klīrensu par 15 milimetriem, savukārt abus spēkratus iespējams pasūtīt ar sportiskāku šasiju, kas Scala tuvina ceļam par 15 milimetriem, bet Kamiq gadījumā tie ir 10 milimetri.

Foto: Škoda

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.