Renault modernizējis krosoveru Arkana (+ FOTO)

Renault pabeidzis darbu pie krosovera Arkana modernizācijas, klientiem uzlaboto modeli solot piegādāt rudenī.

Jaunākais Arkana zīmīgs ar pārstrādāto radiatora resti, kas ieguvusi citādu rakstu ar 3-D efektu, jaunā veidola Renault logotipu un apdari, kur mirdzošais hroms devis vietu noformējumam ar Dark Chrome elementiem. Arī iepriekš labi pamanāmās hroma logu līstes tagad aizvieto melnas, Satin Black vai Deep Glossy Black krāsas detaļas, tāpat kā tas noticis ar izplūdes sistēmas izvadiem.

RS Line un E-Tech Engineered aprīkojuma versijas tika aizstātas ar Esprit Alpine versiju, kas izceļas ar 19 collu riteņiem, spoileri un dažiem citiem sīkākiem pārveidojumiem. Ir arī jauna apdares iespēja – ar ziliem akcentiem un zamšādu.

Citi jaunievedumu skaitā modernizētā multivides sistēma ar uzlabotu funkcionalitāti, saskarni un ekrāna izmēru, kas svārstās no septiņām līdz 9,3 collām atkarībā no aprīkojuma līmeņa.

Dzinēju klāsts bez izmaiņām – Eiropā pārveidotais Renault Arkana būs pieejams ar 1,3 litru benzīna turbodzinēju apvienojumā ar Mild Hybrid tehnoloģiju, turklāt divās versijās – ar 140 vai 158 zirgspēku jaudu. Ir arī pilnvērtīgs hibrīds uz 1,6 litru benzīna agregāta bāzes, kas komplektā ar 69 zirgspēku elektromotoru rada 143 zirgspēku jaudu.

Modernizētā Renault Arkana ražošana Dienvidkorejā jau ir sākusies. Pārveidoti krosoveri Eiropu sasniegs līdz šī gada oktobrim.

 

Foto: Renault

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.