Vācijā no upes izceļ BMW ar 1998.gada numuriem

Policija pieļauj, ka 5.sērijas BMW Izāras upes dūņās nogulējis 35 gadus.

Landavas (Lejasbavārija) mediji raksta par mīklainu atradumu Izāras upē – pēc tam, kad policijas iecirknis saņēma ziņojumu no kāda makšķernieka, norādītajā vietā ieradās speciālie dienesti un nolaida upes dibenā robotus ar video kamerām. Modernās tehnoloģijas ļāva izpētīt, ka nogrimušais priekšmets ir automašīna, tādēļ tika sagatavota operācija ar ūdenslīdēju un speciālās tehnikas iesaistīšanu.

Kad automašīna tika izcelta krastā, izrādījās, ka tas ir 5.sērijas BMW 520i (E12), turklāt ar numurzīmēm un tehniskās inspekcijas TÜV zīmogu, kas derīgs līdz 1998. gada decembrim. Automašīna bija diezgan labi saglabājusies, jo atradās dziļi dūņās, kas to pasargāja no rūsas.

Policija centās noskaidrot spēkrata īpašnieku, taču tas neizdevās, jo tik veci dati policijas arhīvos netiek saglabāti, un arī vēršanās pie ražotāja skaidrību neieviesa. Tagad policija griežas pie apkārtnes iedzīvotājiem, vaicājot, vai kādam ir ziņas par gaišzilas krāsas 5.sērijas BMW ar DGF-HT 24 numurzīmēm, varbūt kāds atceras, kurš ar šādu automašīnu 1986-1989.gada laika posmā pārvietojies.   

Foto: Ekrānbilde no Facebook.com/groups/475047149189801

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.