Sērijveida Golf par 76 410 eiro

Volkswagen atklājis īpašā modeļa Golf R 333 cenu. Tā sākas no atzīmes 76 410 eiro.

Vācijas autobūves uzņēmums Volkswagen prezentējis modeli Golf R 333, kas ar savu cenu pārsteidzis ne vienu vien „tautas vāģa” entuziastu. Iepazīstināšana ar 333 Zs jaudīgo automašīnu sākās šodien, plkst.3.33, noslēgumā paziņojot, ka Golf R 333 tiks izlaists 333 eksemplāros.

Ierobežotā skaita modelis izceļas ar dzeltenās Lime Yellow Metallic krāsas virsbūvi, melnu jumtu un melnām sānu uzlikām ar sērijas eksemplāru skaitu. Sērijveida aprīkojuma komplektā ietilpst sporta sēdekļi no nappa ādas, LED matricas priekšējie lukturi, Light and Sight pakotne, “Travel Assist” vadītāja palīgs, joslas novirzīšanas brīdinājuma sistēma, avārijas palīgsistēma, ACC kruīzkontrole ar Stop & go un automātisko distances kontroli, atpakaļgaitas kamera un Harman Kardon skaņas sistēma ar 9 skaļruņiem un 480 vatu kopējo jaudu.

Pilnpiedziņas automašīnas elektronisko palīgu skaitā R-Performance Torque Vectoring un braukšanas dinamikas kontrole ar režīmiem Drift un Special (paredzēts Nirburgringas trasei), kā arī Akrapovič titāna izplūdes sistēma un melni 19 collu Estoril diski ar Semi Slick riepām.

Sinepju dzeltenā hečbeka maksimālais ātrums ir 270 km/h, bet paātrinājums no 0 līdz 100 km/h aizņem 4,6 sekundes.  

Volkswagen Golf R 333 cena ir 76 410 eiro.  

Foto: Volkswagen

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.