Mazda 3 modernizēts; ražotājs paziņo par sešu gadu garantiju visā Eiropā

Mazda modernizējis trešās saimes modei, paziņojot, ka tas iegūs 6 gadu garantiju visā Eiropas tirgū.

2024.modeļu gadā Mazda 3 tiek sūtīts ar uzlabotu multimediju iekārtu un elektroniskajām palīgsistēmām. Modernizētajai versijai uzstāda multivides kompleksu ar 10,25 collu skārienekrānu (agrāk 8,8 collas), ar kura palīdzību var vadīt arī Apple Carplay un Android Auto iekārtas. Jaunais dalītā ekrāna skats palīdz vadītājam uztvert vairāk informācijas, piemēram, kartes apgabalu un citu ar navigāciju saistītu informāciju var attēlot paralēli vai, izvēlni var sadalīt starp navigācijas un audio informāciju. Turklāt tagad ir pieejama apskates vietu tiešsaistes meklēšanas funkcija, kas padara meklēšanas rezultātus vēl precīzākus un noderīgākus.

Citi jauninājumi ietver stūres pogas un jaunu gaisa kondicionēšanas un 360 grādu monitora vadības ierīču izkārtojumu. Viedtālruņus turpmāk varēs uzlādēt induktīvi.

Uzlabotajā elektronisko palīgu klāstā Mazda 3 Attention Assist, kas pieskata, lai vadītājs nenovēršas no saviem tiešajiem pienākumiem un paplašinātā satiksmes sastrēgumu palīdzības funkcija (CTS), kas tagad automātiski notur transportlīdzekli savā joslā, braucot ar ātrumu līdz 150 km/h.

Modeļos ar automātisko pārnesumkārbu adaptīvā kruīza kontrole regulē distanci un, ja nepieciešams, bremzē, līdz automašīna apstājas. Optimizēts arī avārijas bremzēšanas asistents, kas labāk atpazīst gājējus un velosipēdistus krēslā un tumsā.

Vēl viens patīkams jaunievedums ir 6 gadu (vai līdz 150 000 km) garantija, kas spēkā visās 28 Eiropas valstīs, kur pārdod Mazda 3. Turklāt ražotājs piešķir 12 gadu garantiju pret caurrūsēšanu, trīs gadu garantiju pret krāsojuma/virsmas koroziju un elektriskajiem (BEV) un no elektrotīkla uzlādējamiem hibrīdtransportlīdzekļiem (PHEV) astoņu gadu garantiju augsta sprieguma akumulatoram (maksimālais kopējais nobraukums 160 000 km).

Foto: Mazda

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.