Ari Motors piedāvā elektrisku furgonu ar 20 Zs jaudu (+ FOTO)

Vācu uzņēmums Ari Motors paplašina savu mazo elektrisko furgonu klāstu ar 902 modeli, kas paredzēts pilsētas satiksmei un var būt noderīgs nelieliem uzņēmumiem un dažādu pakalpojumu sniedzējiem.

Divvietīgais transportlīdzeklis ir 2,95 m garš, bet platums un augstums ir vienādi – 1,50 m. 15 kW (20 Zs) elektromotors ir pietiekami spēcīgs, lai automašīna ar 766 litru kravas telpu spētu sasniegt 90 km/h, un, ja nepieciešams, vilkt arī 350 kg smagu piekabi.

Ar 9,2 kWh standarta akumulatoru Ari sola nobraukumu līdz 110 kilometriem ar uzlādes laiku no četrām līdz piecām stundām pie standarta 230 V ligzdas. Kā alternatīva ir pieejami akumulatori ar 10,35 un 18,1 kilovatstundu jaudu, kas nodrošina sniedzamību 140 un 200 kilometru attālumā.

Ari piedāvātais transportlīdzeklis atbilst L7e standartam. Vieglajai kravas automašīnai tiek solīti trīs varianti, visi ar ABS, digitālo instrumentu displeju un centrālo skārienekrānu ar MP4 atskaņotāju, Bluetooth, skaļruni un atpakaļgaitas kameru.

Bāzes versijai Pure seko versija Cargo ar stiprinājuma cilpām bagāžas nodalījumā un starpsienas režģi, kā arī gaisa kondicionētāju un stūres pastiprinātāju, savukārt versija Comfort piedāvā arī rollo žalūzijas bagāžas nodalījumam, miglas lukturus un ceļa zīmju atpazīšanas sistēmu, kā arī joslu novirzīšanas brīdinājuma sistēmu. Pēc izvēles ir pieejams paceļams stikla jumts.

902 modeļa standarta krāsa ir balta ar interjera izvēli tirkīza vai sarkanā krāsā. Par piemaksu ir pieejamas arī ārējās krāsas ugunssarkanā, sudrabaini pelēkā un gaiši zilā krāsā, kā arī četru gadu pagarinātā garantija, kas ir iekļauta Ari 902 Comfort komplektācijā. Pircēja izvēlei arī jumta bagāžnieks vai jumta saules baterijas sniedzamības pagarināšanai.

Ražotājs norāda, ka piegādes laiks ir aptuveni divpadsmit nedēļas. Cenas sākas no atzīmes 13 990 eiro, neskaitot nodokļus.

Foto: Ari Motors

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.