Volkswagen parāda Atlas Peak Edition (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē Volkswagen nodemonstrējis pilnizmēra krosovera Atlas jauno modifikāciju Peak Edition, kas pieejama vienīgi ASV tirgū.

Aiz okeāna piedāvātais krosovers Atlas, kas nesen piedzīvoja modernizāciju, turpmāk tiks piedāvāts arī jaunajā versijā Peak Edition. No standarta trīs sēdekļu rindu Atlas versija Peak Edition atšķiras ar virsbūves sānu uzlikām, kas pasargā korpusu no skrāpējumiem, savukārt standarta riteņi nomanīti pret offroad 255/60 riepām 18 collu riteņu diskos.   

Uzstādītas jumta bagāžnieka sliedes un sudrabkrāsas virsbūves apakšas aizsargi. Sudrabkrāsā arī gaisa pievadu rāmji, bet melni krāsotais difuzors aizmugurē izvietojies pa vidu četrstūrveida alumīnija izplūdes sistēmas izvadiem.

Plāksnītes ar uzrakstu Peak Edition atrodamas uz priekšējiem spārniem, izgaismots versijas logotips – uz priekšējā paneļa blakussēdētāja pusē. Eksterjeram izvēlēts ekskluzīvais  Avocado Green tonis.

Interjers ir pieskaņots eksterjera krāsai ar melnu ādas krāsu, pelēkiem akcentiem un oranžām nošuvēm

Tāpat kā pārējie Atlas saimes modeļi, arī šī versija ir aprīkota 12,0 collu skārienekrānu un 10,3 collu digitālo instrumentu bloku, bet zem motora pārsega atrodas modernizētais 2,0 litru četrcilindru dzinējs ar turbokompresoru un 273 Zs jaudu.

 

Foto: Volkswagen

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.