Opel Mokka Electric – palīgs darbnīcām un servisiem (+ FOTO)

Kompaktais elektriskās piedziņas krosovers pēc pieprasījuma pieejams ar Botts Vario 3 moduļu sistēmu, kas ļauj to pārvērst par lielisku palīgu autoservisiem, darbnīcām vai amatniekiem izbraukumos pie to klientiem.

Dažādu tehnisku pakalpojumu sniedzēji, kam vajadzīgs kompaktu izmēru, taču tajā pašā laikā arī ietilpīgs automobilis instrumentu, darbarīku vai detaļu transportam izbraukumos pie klienta, var iegādāties Opel Mokka Electric, kas apgādāts ar Botts izstrādāto vario3 sistēmu.

Vario3 ir atsevišķs modulis, kas izgatavots no īpaši viegla un izturīga materiāla. Tam ir vairākas atvilktnes, kam piekļūst pa aizmugures durvīm un atverot bagāžnieka vāku. Sistēma atbilst drošības standartiem un ražotājs apgalvo, ka atvilktnes neatvērsies un nepazaudēs savu saturu arī strauju manevru, bremzēšanas vai avārijas gadījumā.

Ar Vario 3 sistēmu automobilis kļūst par divvietīgu transportlīdzekli, taču modulis ir viegli izņemams, kas elektrisko SUV atkal pārvērš par parastu ģimenes auto, ja nedēļas nogalē iecerēts kopīgs izbrauciens.

Opel Mokka Electric aprīkots ar 136 ZS (260 Nm) elektromotoru, kas ļauj sasniegt maksimālo ātrumu 150 km/h, savukārt 50 kWh baterija var nodrošināt sniedzamību līdz 338 km bez papildu uzlādes saskaņā ar WLTP datiem. Uzlādei līdz 80 procentiem pie 100 kW iekārtas pietiek ar 30 minūtēm.

 

Foto: Opel

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.