Konkurents Audi, Mercedes un BMW: Genesis parāda GV80 kupejas konceptu (+ FOTO)

Dienvidkorejas autoražotāja Hyundai luksuss marka Genesis demonstrē apvidus kupejas GV80 konceptu, kas sērijveida versijā tirgū konkurēs ar tādiem modeļiem kā Audi Q8, Mercedes GLE Coupe un BMW X6.

Genesis  GV80 Coupe Concept ir četrvietīgs transportlīdzeklis, kas veidots sportiskā stilā, apvienojot oranžo Magma krāsas virsbūvi ar melno G-Matrix radiatora resti, tādas pašas krāsas ventilācijas atverēm priekšējā bamperī un kaltajiem 23 collu riteņu diskiem.

Koncepta dinamiku pasvītro ne tikai īsās pārkares, bet arī lejupkrītošā jumta līnija un divi spoileri aizmugures daļā- viens no tie paturpina oglekļa šķiedras jumta līniju, otrs integrēts piektajās durvīs. Izceļas arī izlocītās virsbūves sānu uzlikas, kā arī divdaļīgie divu šauru līniju stilā veidotie lukturi, kas priekšpusē ar pārtraukumu parādās arī uz spārniem, bet aizmugurē veido divus nepārtrauktus elementus.

GV80 Coupe Concept salonā ir četri sacīkšu kausveida sēdekļi ar uzlabotu atbalstu un Nappa ādas apdari, trīs spieķu stūre, horizontāls multimediju sistēmas ekrāns, ciparu mērinstrumentu panelis un masīvs oglekļa šķiedras X-veida elements aiz aizmugures sēdekļiem papildu virsbūves stingrībai.

Eksperti prognozē, ka GV80 Coupe Concept par sērijveida modeli pārvērtīsies mazāk kā gada laikā un nonākot tirgū, metīs izaicinājumu līdzīga segmenta vācu autobūves produkcijai.

 

Foto: Genesis

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.