Nepilni 40 000 eiro – modernizēto Volkswagen ID.3 jau var pasūtīt

Eiropā uzsākta pieteikumu pieņemšana no klientiem, kas vēlas iegādāties modernizēto elektroautomobili ID.3, kas Vācijas tirgū maksās 39 995 eiro bāzes versijā.

Modernizācijas gaitā ID.3 novērstas problēmas, par kurām sūdzējās klienti – piemēram, salona apdarei izmantoti jauni, kvalitatīvāki materiāli  bez dzīvnieku valsts izcelsmes, bet uzlabotā multimediju iekārta jau bāzes versijā aprīkota ar 12 collu ekrānu un tiek pārvaldīta ar jaunāko programmatūru.

Papildus tam arī nelielas vizuālas korekcijas un uzlabota aerodinamika, bet tādas funkcijas kā navigācijas sistēma, automātiskā attāluma kontrole, divu zonu automātiskais gaisa kondicionētājs un jauninājums uz 30 krāsu apkārtējo apgaismojumu var rezervēt arī vēlāk vai kā abonementu, izmantojot pakalpojumu “Funkcijas pēc pieprasījuma”.

Dzinēja jauda joprojām 150 kW (204 ZS), bet sniedzamību nodrošinās 58 un 77 kWh akumulatori, kas bez papildu uzlādes ļaus ceļot līdz pat 550 km attālumam. Vācijā jaunā ID.3 cena sākas no atzīmes 39 995 eiro par versiju ID 3 Pro ar akumulatora jaudu 58 kilovatstundas.

ID 3 tiek ražots Cvikavā un Drēzdenē, bet no rudens konveijers tiks iedarbināts arī Volkswagen galvenajā rūpnīcā Volfsburgā.

Foto: Volkswagen

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.