Mansory pārveido aptuveni 450 000 eiro vērto Ferrari SF90 Stradale (+ FOTO)

Tūninga uzņēmums Mansory pārveidojis rodsteru Ferrari SF90 Stradale. Tagad tas ir vairāk kā miljonu vērts Mansory F9XX Tempesta Celeste, ko izlaidīs trīs eksemplāru skaitā.

Mansory pabeidzis projektu F9XX Tempesta Celeste, kas izveidots uz itāļu superauto Ferrari SF90 Spider bāzes. Tas ir ļoti apjomīgs darbs, jo pārveidota nepalika neviena rūpnīcas virsbūves detaļa.

Visi virsbūves elementi, ieskaitot motora pārsegu, saņēma papildinājumus no tā sauktās kaltās oglekļa šķiedras, kas ļāva uzlabot aerodinamiku un pievienot agresivitāti. To skaitā dažādi gaisa plūsmas reflektori, sliekšņu uzlikas, spoileris un antispārns. Komplektu papildina četras izplūdes caurules un miglas lukturis difuzora centrā Formula 1 auto stilā.

Automašīna aprīkota ar dažādu izmēru riteņu diskiem (21 un 22 collas priekšā/ aizmugurē), bet salons sākot no grīdas paklājiņiem līdz griestiem izdarināts ar gaiši zilu ādu.

Bez izmaiņām nepalika arī 1000 Zs jaudīgā Ferrari SF90 Spider hibrīdiekārta – tagad tā kļuvusi par 100 Zs jaudīgāka, ļaujot Mansory F9XX Tempesta Celeste 100 km/h sasniegt 2,4 sekundēs un paātrināties līdz 355 km/h.

Mansory norādījis, ka arī abi pārējie Mansory F9XX Tempesta Celeste eksemplāri būs unikāli automobiļi, katrs ar savu inidividuāla noformējuma interjeru un virsbūves krāsu.

Foto: Mansory

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.