Krosovers par 12 000 eiro – Mahindra Bolero Indijas tirgum (+ FOTO)

Indijas tirgū pārdošanā nonācis jaunās paaudzes Mahindra Bolero – septiņvietīgs krosovers, kas pārrēķinot mums saprotamākās naudas vienībās maksā 12 000 eiro.

Profilā tas atgādina klasiskos apvidus auto, piemēram, Mercedes-Benz G-klasi, turklāt piedāvā vietu līdz pat septiņiem braucējiem, pēdējās divas vietas iekārtojot tā, ka pasažieri sēž viens otram pretī.

Arī Bolero riteņu bāze ir visnotaļ cienījama (2,68 m), taču pārējais gan īsti nē. Automašīnas kopgarums ir tikai 3,99 metri, piedziņa tikai uz aizmugures riteņiem, bet 75 Zs (210 Nm) dīzeļdzinējs apvienojumā ar piecu pakāpju manuālo pārnesumkārbu vairāk par 125 km/h nespēs nodrošināt. 100 km/h spidometrā parādīsies tikai pēc 23,4 sekundēm, bet vienkāršās konstrukcijas šasija ar aizmugures tiltu un trumuļu bremzēm vairāk orientēta uz izturību nekā komfortu.

Indijā iecienītā B6(O) apdares līmenī ietilpst gaisa kondicionētājs, priekšējie un aizmugurējie elektriskie logi, priekšējie gaisa spilveni, ABS ar EBD sadalītāju un aizmugurējie parkošanās sensori.

Šādi nokomplektēts Mahindra Bolero maksās nedaudz vairāk par 12 000 eiro.

Foto: Mahindra

Foto: Mahindra

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.