Sportiskā kupeja Subaru BRZ atgriežas Eiropā (+ FOTO)

Vācijas tirgū klasiskās piedziņas kupeja ar jaudīgo boksermotoru maksās nepilnus 38 000 eiro, turklāt pieejamo eksemplāru skaits būs ierobežots.

Pēc vairāk kā gadu ilgas prombūtnes, Eiropas tirgū atgriežas gan Toyota GR 86, gan tehniski līdzīgais Subaru BRZ. Subaru kupeja ar sēdvietu formulu 2+2, aizmugures riteņu piedziņu un priekšā iebūvētu 2,4 litru boksermotoru, kas tagad attīsta 234 Zs (250 Nm), Vācijas tirgū bāzes versijā maksās 38 990 eiro. Spēka agregātu varēs kombinēt ar sešu pakāpju manuālo pārnesumkārbu vai sportiskam darba režīmam noskaņotu sešpakāpju automātu.

Kupejas pamata komplekts ietver arī diožu lukturus, apsildāmus sporta sēdekļus ar ādas/Ultrasuede polsterējumu un sarkanu diegu nošuvēm, septiņu collu ciparu mērinstrumentus un astoņu collu multivides skārienekrānu, atpakaļskata kameru un divu zonu automātisko klimatkontroli, bet elektronisko palīgu skaitā aklā leņķa un joslas asistenti, elektronika, kas uzrauga satiksmi automobiļa aizmugurē un sānos, brīdinot par transportlīdzekļiem, kas atrodas automobilim blakus vai no aizmugures strauji pietuvojas . Šī sistēma palīdz izbraukt arī no stāvvietas. 

Tie, kas izvēlas komplektāciju Sport ES ar automātisko pārnesumkārbu par 41 990 eiro, varēs justies vēl drošāk, jo šajā gadījumā Eyesight drošības sistēmu komplekss ietver paplašinātas palīdzības sistēmu funkcijas.

Foto: Subaru

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.