Tikai astoņi – ļoti raibs un ļoti dārgs G-klases Mercedes no Mansory (+ FOTO)

Pazīstamais tūninga uzņēmums Mansory, kas strādā ar ļoti dārgiem automobiļiem, parādījis savu jaunāko veikumu – Mansory Gronos Coupe EVO C, kas tiks saražots astoņu eksemplāru lielā skaitā.

Mansory pārbūve ir tiešām pamatīga, jo pirmajā etapā četrdurvju donora auto tika pārvērsts par divdurvju transportlīdzekli, turklāt atlikušās divas durvis tagad veras pretēji braukšanas virzienam – līdzīgi kā Rolls-Royce Wraith.

Nākošajā etapā G-klase ieguva melni dzeltenzaļo in “Fludium paint chrome atmosphere” virsbūves krāsojumu, jaunu oglekļa šķiedras motora pārsegu un 24 collu riteņus, savukārt motoru speciālisti parūpējās, lai astoņu cilindru agregāts izdotu 900 Zs un 1200 Nm – pietiekami, lai 100 km/h varētu sasniegt 3,5 sekundēs. Maksimālais ātrums ir 250 km/h – elektroniski ierobežots.

Lieki teikt, ka arī Gronos salons ir pārveidots un pēc klienta vēlēšanās tajā var tikt nomainīts „pilnīgi viss”. Interesanti, ka apvidus kupeja pieejama arī bruņu versijā – ja vien klients būs ar mieru palielināt jau tā nebūt ne mazo rēķinu.

Foto: Mansory

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.