Iztiks bez pogām – Mercedes parāda jaunās E-klases salonu (+ FOTO)

Mercedes-Benz E-klases jaunais modelis savu pirmizrādi svinēs tikai pēc dažiem mēnešiem, taču automašīnas salonā ražotājs ļāvis ieskatīties jau tagad.

Daudzi varbūt gaidīja, ka E-klase iegūs tādu pašu Hyperscreen kā šīs klases elektriskajam satelītam EQE, tomēr šajā gadījumā izvēlēts cits risinājums – ar atdalītu mērinstrumentu ekrānu vadītājam. Multividei atvēlēti divi ekrāni, kas apvienoti zem kopēja stikla un apveltīti daudzām funkcijām, piemēram, ir iespēja spēlēt videospēles, rīkot Zoom konferences vai izmantot saturu, ko piedāvā interneta tiešsaistes pakalpojumu sniedzēji.

Jaunās Mercedes-Benz E-klases pircējam būs jāpierod pie tā, ka automašīnā praktiski nav fizisku pogu un taustiņu, taču tas diezin vai mulsinās gados jaunāko paaudzi. Šādiem pircējiem droši vien patiks arī video kamera uz priekšējā paneļa, kas ļaus uzņemt pašbildes un citu interaktīvo materiālu. Tiesa gan, tas funkcionēs vien tad, kad automašīna neatrodas gaitā.

E-klases aprīkojumu papildina Active Ambient Lighting, kas var darboties kopā ar jau bāzes versijā iekļauto Burmester 17 skaļruņu audio sistēmu, lai automātiski mainītu apgaismojumu, pamatojoties uz dziesmas ritmu.

Mercedes jauno E-klasi dīleru centros varēs sagaidīt šā gada beigās.

 

Foto: Mercedes-Benz

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.