Modernizācija arī BMW X5 un X6 M Competition versijām (+ FOTO)

Drīz pēc tam, kad BMW parādīja modernizētos X5 un X6, kārta pienākusi arī šo modeļu visjaudīgākajām M Competition versijām.

Modernizācijas procesā BMW X5 M Competition un X6 M Competition tikuši pie jaunas formas Matrix LED priekšējiem lukturiem ar pagriezienu gaismām un pretatspīduma tālajām gaismām, kā arī pie jaunas restes, kas vienmēr būs melna. Savukārt salonā pārmaiņas vislabāk atspoguļo jaunais izliektais displejs, kas apvieno 12,3 collu mērinstrumentus un 14,9 collu multivides ekrānu. Pie jaunieguvumiem jāpieskaita arī ādas stūre ar jaunām oglekļa šķiedras ātrumu pārslēgšanas lāpstiņām.

Motortelpā tagad spēka iekārta ar Mild Hybrid 48V tehnoloģiju, kas integrēta jaunajā astoņu ātrumu M-Steptronic transmisijas korpusā un spēj atbalstīt ar 12 zirgspēku jaudu. Rezultātā X5 M Competition un X6 M Competition jauda tagad sasniedz 625 Zs, bet ieskrējiens līdz simtam aizņems 3,9 sekundes.

Modernizēta arī pilnpiedziņas sistēma, kas kļuvusi gudrāka un ātrāk reaģē uz mainīgām braukšanas situācijām, nodrošināt labāku saķeri.

Tirgū jaunie modeļi būs pieejami no aprīļa. Cenas sākas no atzīmes 158 300 eiro (X5 M Competition) un 161 200 eiro (X6 M Competition).

Foto: BMW

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.