No 178 000 eiro uz augšu – BMW piedāvā vēl īpašāku XM (+ FOTO)

BMW Individual piedāvā četras jaunas virsbūves krāsas, kas pirmo elektrificēto M divīzijas modeli padarīs vēl ekskluzīvāku.

Ja klients vēlas kaut ko īpašāku par standarta automašīnu, BMW Individual būs īstā vieta. Tur tiek izpildīta gandrīz katra klienta vēlme, ja vien tas ir tehniski iespējams. Izsmalcināts krāsojums ir klasika. Šajā saistībā hibrīda krosoveram XM izstrādātas četras īpašas virsbūves krāsas, kas būs pieejamas no 2023. gada aprīļa.

BMW Individual Urban Green atgādina olīvzaļo krāsu, ko izmanto militārajos transportlīdzekļos. Tas ir tumšs tonis, ko vēl vairāk izceļ SUV melnā apdare. BMW Individual Anglesey Green Metallic ir vēl tumšāks tonis nekā Urban Green. Atkarībā no tā, kā gaisma krīt uz korpusu, tā atgādina labi zināmo britu Racing Green. BMW Individual Sepia Metallic ir nedaudz zils pamattonis, bet ar pelēkiem elementiem. Rezultāts ir nokrāsa, kas nedaudz atgādina violetu.

Lai uzklātu šo speciālo krāsojumu, transportlīdzekļi iziet atsevišķu ražošanas procesu, kurā lielāka loma ir strādnieku roku darbam.

5,11 metrus garais un gandrīz 2800 kg smagais BMW XM, kas Vācijā maksā 178 000 eiro, ir pirmais elektrificētais M divīzijas modelis. Automašīnas dzinējspēks ir Plug-in hibrīdiekārta, kas attīsta 653 Zs (800 Nm), var nodrošināt krosoveram ieskrējienu līdz simtam 4,3 sekundēs (0-200 km/h – 14,3), kā arī maksimālo ātrumu 270 km/h. Pateicoties 25,7 kWh akumulatoram ar elektrību iespējams nobraukt līdz 88 km, šajā laikā vajadzības gadījumā sasniedzot līdz 140 km/h.

Zināms, ka minhenieši gatavo vēl vienu XM versiju ar nosaukumu Label Red, kam jākļūst par visu laiku jaudīgāko sērijveida BMW. Šāds krosovers iegūs spēka iekārtu, kas attīsta 748 Zs un 1000 Nm.

Foto: BMW

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.