Labāks, taču dārgāks – Volkswagen piesaka ID.3 feislifta modeli

Volkswagen pabeidzis darbu pi elektriskā ID.3 modernizācijas, savu veikumu solot parādīt 1.martā. diemžēl jau tagad zināms, ka jaunais modelis būs aptuveni 5000 eiro dārgāks.

Saņemot pelnītu kritiku par dažām elektriskā ID.3 funkcijām, ergonomiku un komfortu, Volkswagen izstrādājis uzlaboto modeli, kas klientiem kļūs pieejams gada ceturtajā ceturksnī.

Vērtējot pašlaik tirgū nopērkamo modeli, vācu izdevums Auto-motor-und-sport raksta: “No vienas puses, VW ID.3 ar 150 kW motoru un 58 kWh akumulatoru ir spējīgs nodrošināt daudz braukšanas prieka, no otras puses, tas rada milzīgu vilšanos.”

Vācu žurnālistiem nepatika jutīgās un neapgaismotās virsmas klimata un skaļuma regulēšanai, ne pārāk intuitīvā un patālu novietotā 10 collu monitora izvēlņu struktūra, lēnā balss vadība, „bremzējošā” navigācija, kas ietver tikpat klibo informācijas un izklaides sistēmu. Slikti krāsotā motora pārsega iekšpuse un cietā plastmasa salonā nekādā gadījumā neatbilst testa auto cenai 49 000 eiro vērtībā.

Tas pats izdevums raksta, ka Volkswagen ņēmis vērā kritiku un nopietni pārstrādājis salonu un jau sērijveidā iekļāvis aprīkojumā lielāku multivides ekrānu, komforta un stila paketes elementus, kruīzkontroli.

Diemžēl, tas atstājis ietekmi uz cenu, un, ņemot vērā par 890 eiro (Vācijā) sarukušo ražotāja vides prēmiju, pircējam tas sola aptuveni 5000 eiro lielu piecenojumu.

Vēlāk gan modernizētā ID.3 saimi papildinās bāzes versija, kas varētu maksāt nedaudz mazāk par 40 000 eiro.

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.