Tesla: nokritīs stūre – jauna mašīna vietā

Tesla Model Y īpašnieks, kura automašīnai nokrita stūre, šīs eksemplāra vietā saņems citu – pilnīgi jaunu Model Y.

Stāsts par piecas dienas veco Tesla Model Y, kurai brauciena laikā nokrita stūre, ieguvis turpinājumu – ražotājs apsolījis šo eksemplāru pieņemt uz rūpīgāku pārbaudi, tā vietā īpašniekam izsniedzot pilnīgi jaunu tāda paša modeļa automašīnu.

Esot visai aktīvam sociālo tīklu lietotājam, nelaimīgā Model Y īpašnieks ievietojis tīmeklī aptauju, lūdzot lietotājiem padomu, kā viņam rīkoties, jo, lai arī automašīna tika salabota, pārliecības par tās drošību un uzticamību viņam vairs nav.

Daļa lietotāju ieteica samierināties ar notikušo un pieņemt to, ka automobilis ir salabots, taču 83% uzstāja uz to, ka ražotājam jāapmaina mašīnas.

Īpašnieks paklausīja padomam par apmaiņu, vērsās pie ražotāja un Tesla piekrita. Tiesa, savu vainu nokritušās stūres sakarā tas neatzina, pretimnākšanu skaidrojot “ar klientiem labvēlīgu politiku” .

Lai šis gadījums beigtos uz pozitīvas nots, īpašniekam būtu jāsagaida savs jaunais automobilis. Kad tas notiks, pagaidām nav zināms.

Jāpiebilst, ka šis nav vienīgais tāda veida gadījums – 2020. gadā tas pats notika ar gluži jaunu Tesla Model 3. Vēlāk izrādījās, ka pie vainas skrūve, kas nostiprina stūres ratu pie stūres kolonnas – rūpnīcā to vienkārši bija aizmirsuši pievilkt.

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.