AvtoVAZ trūkst krāsas automobiļu virsbūvēm

AvtoVAZ saskāries ar krāsu deficītu, tādēļ pircējam pagaidām var izvēlēties vien trīs variantus: baltu, melnu vai tumši zaļu automašīnu.

Rūpnīcas vadība apstiprinājusi, ka tāda problēma tiešām pastāv, taču drīzumā to atrisinās ar attiecīgās ministrijas palīdzību, savās ziņu ailēs raksta izdevums Avtonews.ru un apgalvo, ka AvtoVAZ oficiālajā vietnē, veicot pasūtījumu Lada Granta sedana iegādei, lietotājam tiek dota izvēle no astoņiem dažādiem toņiem, bet, pērkot Lada Niva Legend, klāsts palielinās līdz desmit krāsām.

Iepriekš Autonews.ru ziņoja, ka AvtoVAZ sācis ražot vienkāršotu Lada Granta versiju bez centrālās atslēgas. Autoražotāja pārstāvji piebilda, ka šādas komplektācijas sedani tiks izlaisti nelielā daudzumā, bet centrālā atslēga drīzumā atkal atgriezīsies savā vietā. Kamēr tas nav noticis, tiek pārdots vienkāršots modelis ar mehāniskām durvju slēdzenēm, kas ir 3000 rubļu (45 EUR) lētāks.

Ražotājs informē, ka šādu Lada Granta īpašnieki centrālo atslēgu varēs uzstādīt vēlāk, griežoties ar attiecīgu lūgumu pie markas dīlera.

 

Ilustratīvs attēls Foto: AvtoVAZ

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.