24 690 eiro – Mitsubishi gatavojas jaunā ASX startam (+ FOTO)

Martā Japānas autobūves uzņēmums Mitsubishi uzsāks kompaktā krosovera ASX pārdošanu Eiropas tirgū. Vācijā Renault Captur tehniskais dvīnis maksās vismaz 24 690 eiro.

Otrās paaudzes Mitsubishi ASX būs pieejams ar benzīna motoru, Mild Hybrid un Plug-in spraudņa hibrīda versijās, aptverot jaudas diapazonu no 91 ZS līdz 159 ZS. automašīna ir 4,23 m gara, apveltīta ar 2,64 m riteņu bāzi un 305 – 1149 litru bagāžnieku.

Klienti varēs izvēlēties starp četriem aprīkojuma variantiem Basic, Plus, Intro Edition un Top. Cenu ziņā pieejamākais ASX (24 690 eiro) būs aprīkots ar 1,0 litru 90 Zs trīscilindru benzīna motoru un sešu pakāpju manuālo pārnesumkārbu, bet komplektācija ietvers bi-LED priekšējos lukturus, kruīzkontroli, 17 collu riteņus, multimedijus ar septiņu collu ekrānu, Bluetooth un divām USB pieslēgvietām.

Patīkami, ka Mitsubishi krosovera cena tomēr ir nedaudz zemāka nekā līdzīgi aprīkotam Renault Captur, turklāt japāņi savam ražojumam dod piecu gadu garantiju (vai līdz 100 000 km), kamēr Renault – vien divus gadus.

Foto: Mitsubishi

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.