Mansory uzlabo Maserati MC20 (+ VIDEO)

Vācijas tūninga uzņēmums Mansory, kas nebaidās pārveidot pat visveiksmīgāko dizaineru darbus, pabeidzis Itālijas sportisko luksuss automašīnu ražotāja Maserati varenauto MC20 pārbūvi.

Mansory pārbūve ietver jaunu aerodinamiskā aprīkojuma komplektu, kurā iekļauts priekšējais bamperis ar nelielu spoileri apakšā, gaisa pievades atverēm un gaisa novirzes kanāliem, motora pārsegs un spārni,  aizmugurējais buferis ar masīvu difuzoru, liels fiksēts antispārns un uz jumta nostiprināts gaisa pievads motoram. Komplektā arī jauna izplūdes sistēma ar četriem apaļiem izvadiem.

Visas detaļas izgatavotas no oglekļa šķiedras, turklāt materiāla izgatavošanas procesā iegūtais „raksts” šoreiz nav paslēpts zem jauna krāsas slāņa. Tumši pelēko korpusu papildina dzelteni akcenti un tumšas bronzas daudzspieķu riteņu diski.

Interjers veidots spilgti dzeltenā krāsā, ko papildina baltas un melnas krāsas elementi, kā arī Itālijas trīskrāsu karoga svītras – salonā tās redzamas uz sēdekļiem, bet ārpusē – abās antispārna malās.

Savu roku pārbūvei pielikuši arī motoru speciālisti, tādēļ Nettuno 630 zirgspēku 3,0 litru V6 turbo agregāts attīsta par 90 Zs un 120 Nm vairāk, sasniedzot 720 Zs un 850 Nm. Tehniskajos datos tas atspoguļojas šādi: ieskrējiens no vietas līdz simtam 2,7 sekundes (agrāk 2,9), maksimālais ātrums 330 km/h (agrāk 321 km/h).

Foto: Mansory

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.