BMW 7.sērija sasniedz 2 miljonu robežu

BMW rūpnīcā Vācijas Dingolfingā no konveijera noripojis divmiljonais 7.sērijas eksemplārs.

Šonedēļ Dingolfingas rūpnīcas un visam BMW kolektīvam bija iemesls svinībām – izgatavots divmiljonais septītās sērijas eksemplārs, par jubilejas modeli kļūstot elektriskajam  BMW i7 xDrive60 ar melnu Carbon krāsas virsbūvi, konjaka krāsas un Veganza ādas aizstājēja kombinācijas materiālu salona apdari.

Dingolfingas rūpnīca, kas gatavojoties 7.sērijas jaunākajai paaudzei, modernizācijā ieguldīja 300 miljonus eiro, šo modeli ražo kopš tā laišanas tirgū 1977.gadā.

Pēc rūpnīcas direktora Kristofa Šrēdera vārdiem, „ septītais ir bavāriešu labākais modelis, kurā grezna apdare apvienota ar jaunākajām tehnoloģijām, tādēļ tas simbolizē autobūves inovāciju kā neviens cits modelis”. Savā jaunākajā paaudzē 7.sērija pieejama ar trīs veidu piedziņām: pilnībā elektriskā variantā, Plug-in hibrīda versijā un joprojām arī kombinācijā ar moderniem, jaudīgiem un ekonomiskiem iekšdedzes dzinējiem.

BMW rūpnīca Bavārijā ir viens no trim desmitiem zīmola uzņēmumu visā pasaulē. Tā ir arī viena no lielākajām automašīnu montāžas rūpnīcām Eiropā, un papildus “septītajiem” ražo 4., 5., 6. un 8. sērijas automašīnas, kā arī elektriskos krosoverus iX.

 

Foto: BMW

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.