Mercedes Maybach Tuvo Austrumu tirgum (+ FOTO)

Vācijas autobūves uzņēmums Apvienotajos Arābu Emirātos prezentējis luksuss limuzīnu Mercedes-Maybach S-Class Haute Voiture. Automašīnai ir 12 cilindru motors un specifiska apdare.

Mercedes-Maybach S-Class Haute Voiture veidots uz dārgākās un jaudīgākās versijas S 680 4Matic bāzes, tādēļ motortelpā tai atrodas tagad jau ļoti reti autobūvē sastopamais 6,0 litru 12 cilindru motors, kas attīsta 630 Zs jaudu un 1000 Nm griezes momentu un ar deviņu pakāpju automātiskās kārbas palīdzību nodod vilkmi 4Matic pilnpiedziņas sistēmai.

Vizuāli Haute Voiture var atpazīt pēc kombinētās virsbūves krāsas un piecspieķu riteņu diskiem: apakšējā daļa ir zeltaini rozā, augšdaļa – tumši zila, bet retro stila diskiem izvēlēts tumšs tonis. Atverot durvis, iedegas animēti Mercedes-Benz vai Mercedes-Maybach raksti, kas ar diožu tehnoloģijas palīdzību izgaismo iekāpšanas zonu.

No iekšpuses grezno Maybach visvieglāk atpazīt pēc rozā zelta dekoratīvajiem ieliktņiem, sniegbaltiem mohēras paklājiem, kā arī pēc neparastās buklē auduma faktūras un raksta.

Mercedes-Maybach S-Class Haute Voiture paredzēts galvenokārt Tuvo Austrumu tirgum, taču daļa limuzīnu tiks piedāvāti arī citur pasaulē. Ražotājs atklājis, ka pavisam tiks izgatavoti 150 šīs versijas limuzīni.

Foto: Mercedes-Benz

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.