Mazda6 piedzīvo modernizāciju Japānā (+ FOTO)

Japānā notikusi Mazda6 saimes modernizēto modeļu prezentācija. Reizē ar to debitē 20 gadu jubilejas modelis Mazda6 20th Anniversary Edition.

Japānas autoražotājs Mazda pabeidzis darbu pie sestās saimes modernizācijas vietējam tirgu. Būtiskākais jaunievedums – modernizētais 2,2 litru Skyactiv-D  turbodīzelis, kas, pateicoties jaunajai vadības bloka programmatūrai, tagad attīsta 200 zirgspēkus līdzšinējo 190 zirgspēku vietā. Konstruktori uzlabojuši stūres iekārtas darbību, kā arī akseleratora pedāļa atsaucību.

Elektronisko palīgu sarakstu papildina palīdzības sistēma, braucot sastrēgumos un uz šosejas, virsbūves krāsu paletei tika pievienoti jauni toņi, bet augstākajos aprīkojuma līmeņos salonam var būt Nappa ādas apdare.

Vienlaicīgi ar modernizētajiem Mazda6 debitēja 20th Anniversary Edition, kas izceļas ar sudrabotu radiatora resti, īpaša dizaina 19 collu riteņu diskiem un plāksnītēm, kas norāda uz ierobežotā skaita sēriju.

Japānas tirgū atjaunināto Mazda6 jau var pasūtīt par cenu, kas sākas no atzīmes 2 962 300 jēnu (20 600 eiro). Zināms, ka dīleru centros modernizētie automobiļi ieradīsies 2023. gada pavasarī.

Foto: Mazda

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.