Ford Ranger iegūst Platīna versiju (+ FOTO)

Ford Ranger pikaps Eiropā turpmāk būs pieejams arī īpaši labi aprīkotajā Platinum versijā.

Platinum versijas pikaps būs aprīkots ar F-150 trīslitru V6 dīzeļdzinēju, kas attīsta 240 Zs jaudu un 600 Nm griezes momentu. Spēka agregāts darbojas kombinācijā ar pilnpiedziņu un desmit pakāpju automātisko pārnesumkārbu, kas pielāgojas vadītāja braukšanas stilam.

No citām Ranger versijām Platinum atšķiras ar režģa dizainu un matēta hroma apdari, Matrix priekšējiem lukturiem un īpaša dizaina 20 collu riteņiem. Salons apdarināts ar perforētu un stepētu ādu, dekoratīvie ieliktņi izgatavoti no tumša kļavas finiera ar rupjgraudainu tekstūru.

Priekšējie sēdekļi ir elektriski regulējami 10 pozīcijās, aprīkoti ar apsildes un ventilācijas funkcijām. Ranger Platinum standarta aprīkojumā ietilpst arī Bang & Olufsen audio sistēma, bezvadu uzlāde, FordPass Connect modems un multimediji ar 12 collu ekrānu.

Jau tā plašo elektronisko palīgu klāstu papildina asistents izbraukšanai no stāvvietas, 360 grādu kameras, Cross-Traffic brīdinājums un sistēma pašas automašīnas un piekabes aklo zonu novērošanai.

Vienlaikus ar Platinum modeli, tagad var pasūtīt arī sākuma līmeņa modeli Ford Ranger XL – pēc izvēles parasto kabīni, pagarināto kabīni vai dubultkabīni. Aprīkots ar Ar 170 ZS 2,0 litru dīzeli un sešpakāpju pārnesumkārbu, tas ir paredzēts izmantošanai būvniecības nozarē vai mežsaimniecībā, kā arī glābšanas dienestu autoparkam. XL versijas cena Vācijā – no 40 210 eiro.

Foto: Ford

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.