Genesis nodemonstrē luksuss kabrioleta konceptu (+ FOTO)

Dienvidkorejas autoražotājs Genesis, kas ietilpst Hyundai sastāvā, nācis klajā ar grezna kabrioleta konceptu.

Genesis  X Convertible koncepts ir trešais un noslēdzošais modelis ražotāja X-elekroautomobiļu sērijā, ko aizsāka X Concept un X Speedium Coupe.

Jaunākais koncepts izceļas ar piezemētu korpusu, masīvām aizmugures riteņu arkām un diožu dienasgaismu lukturiem, kas taisnas un arī V-veida līnijas veidolā stiepjas pāri spārniem un automobiļa priekšpusei no vienām durvīm līdz otrām. Arī aizmugures lukturiem ir tāda pati forma un atrodas tie tādā pašā augstumā, ka priekšpuses diodes.  

Četrvietīgais salons ar izteiktu mērinstrumentu un vadības ierīču orientāciju uz vadītāju, izdarināts ar vilnu un ādu, virsbūvei izmantots Crane White tonis ar mirdzoša perlamutra efektu, bet vēl viens interesants risinājums ir paceļamais cietais jumts ar caurspīdīgām jumta lūkām virs priekšējiem pasažieriem.

Ražotājs uzsver, ka X-saimes koncepti kalpos zīmola tālākai attīstībai, iezīmēs galvenās dizaina līnijas un apstiprinās galvenos virzienus, kas ir pāreja uz elektrisko piedziņu un augstas pievienotās vērtības produktu radīšana.

Foto: Genesis

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.