Lamborghini atklāj apvidus modeļa Sterrato dizainu (+ FOTO)

Lamborghini publicējis jaunā modeļa Sterrato attēlus, uzsverot, ka tas ir pēdējais markas modelis ar iekšdedzes dzinēju. Visi nākošie Lamborghini iegūs hibrīda vai pilnībā elektriskas spēka iekārtas.

Lamborghini savu jaunumu pasniedz kā sporta auto, kas paredzēts maksimālam braukšanas priekam ne tikai asfalta ceļos, bet arī ārpus tiem, nebaidoties pārcelt izaicinājumu tehnikai arī uz grants ceļiem un smilšainām gruntīm.

No standarta produkcijas Sterrato atšķiras ar platāku šķērsbāzi (+30 mm), lielāku uzbraukšanas (+1%) un nobraukšanas (+6,5%) leņķi, augstāku klīrensu (+ 47 mm). Tam jāpieskaita jauns aerodinamikas elementu komplekts, virsbūves apakšas aizsargi, jumta sliedes un papildu apgaismes tehnika.

Konstruktori uzlabojuši stūres iekārtas darbību un pielāgojuši piekari darbībai bezceļu apstākļos. Sterrato spēkstacija aizgūta no Huracan Evo: tas ir 5,2 litru atmosfēriskais V10 agregāts, kas attīsta 640 zirgspēkus un 600 Nm griezes momentu.

Publicējot Sterrato attēlus, Itālijas varenauto ražotājs piebildis, ka automašīnas oficiālā pirmizrāde notiks 1.decembrī. Tad uzzināsim pilnu informāciju par pēdējo no Huracan modifikācijām un par pēdējo markas modeli ar iekšdedzes dzinēju.

Foto: Lamborghini

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.