Honda prezentē jauno Accord (+ FOTO)

Honda iepazīstinājusi ar vienpadsmitās paaudzes Accord, kas paredzēts Ziemeļamerikas tirgum.

Jaunais modelis ir 70 mm garāks un apveltīts ar virsbūvi, kas liek tam izskatīties slaidākam un sportiskākam. To vēl vairāk pasvītro melnā ierāmējumā ietvertie taisnstūra lukturi, kas saplūst ar melno horizontāli novietoto radiatora resti, kā arī tonētie aizmugures lukturi, kurus savieno diožu josta.    

Salons uzlabots ar jauniem, kvalitatīvākiem materiāliem, sēdekļiem, kas izteiktāks sānu atbalsts un 10,2 collu ciparu mērinstrumentu paneli. Komplektu papildina multivides iekārta ar 7 collu (12,3 collas dārgākajās komplektācijās) ekrānu, 10 drošības spilveni un Honda Sensing komplekss ar jaunu platleņķa kameru un radaru. Dārgākās komplektācijas lutinās ar bezvadu uzlādi, apsildāmiem aizmugurējiem sēdekļiem un Bose audio sistēmu.

Ražotājs informē, ka Accord virsbūve kļuva stingrāka, bet veiktās izmaiņas balstiekārtai un stūres iekārtai uzlabos vadāmību.

Accord motoru klāsts ir tāds pats kā CR-V. Sākotnējie LX un EX aprīkojuma līmeņi ir aprīkoti ar 1,5 turbodzinēju, kam pastiprināta kloķvārpsta un uzlabota degvielas iesmidzināšana. Motors attīsta 195 Zs jaudu un 260 Nm griezes momentu un darbojas savienībā ar modernizētu variatora transmisiju.

Pircēja izvēlei arī hibrīdiekārta ar 207 Zs (335 Nm) kopējo jaudu, kas radīta uz divlitru četrcilindru benzīna turbomotora bāzes.

 

Foto: Honda

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.