Opel vai Ferrari? – Vācija izvēlēs Gada auto 2023

Lielākais Eiropas automobiļu tirgus gatavojas izvēlēt 2023.gada labāko automobili. Atbildība tiks uzticēta 27 žurnālistiem, kas pēc rūpīga testa brauciena noteikts vienu no pieciem kandidātiem, kam pienāksies uzvarētāja lauri.

Bet pagaidām noticis German Car Of The Year pirmais etaps, kura gaitā tika atlasīti uzvarētāji atsevišķos segmentos, izvēloties tos no pēdējo 12 mēnešu laikā prezentētajiem autobūves jaunumiem.

Kā vēsta vācu auto jaunumiem veltītie izdevumi, kompakto automobiļu klasē ar bāzes modeļa cenu līdz 30 000 eiro uzvarēja Opel Astra, bet Genesis GV60 bija labākais starp premium modeļiem ar bāzes cenu līdz 60 000 eiro.

Luksuss automobiļu segmentā ar pirkuma cenu virs 60 000 eiro fināla konkursam izvirzīja Land Rover Range Rover, transportlīdzekļu kategorijā ar alternatīvo piedziņu (New Energy) pirmajā vietā izvirzījās Volkswagen ID.Buzz, bet sportiskajā “Performance” klasē uzvarēja Ferrari 296.

No šiem pieciem atsevišķo segmentu uzvarētājiem tad arī tiks noteikts German Car Of The Year, galvenās balvas ieguvēju paziņojot 1.decembrī.  

Foto: Ekrānbilde no gcoty.de

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.