Ar dušu un ledusskapi – Audi Q7 braukšanai tuksnesī (+ FOTO)

Audi Q7 Overland pasūtījis kāds turīgs klients no Kuveitas.

Youtube vietne Auditography šoreiz stāsta par interesantu projektu no Kuveitas. Tas ir Audi Q7 Overland, ko autors nosaucis par vienu no ekstrēmākajām Audi pārbūvēm.

Īpašnieks ir kāds kuveitietis, tuksneša izbraucienu cienītājs, kurš bieži devies šāda veida piedzīvojumos kopā ar draugiem. Q7 viņi izmantoja, lai nokļūtu līdz tuksnesim, bet smilšu kāpās devās ar īstiem apvidniekiem, pārkāpjot Jeep, Land Cruiser vai Patrol.

Galu galā īpašniekam tas apnika un viņš nolēma pārbūvēt savu Audi tā, lai vācu krosovrs smiltīs justos tikpat pārliecinoši kā klasiskie amerikāņu vai japāņu apvidnieki.

Rezultāts ir Q7 Overland, kas ieguvis jaunu piekari un 43 cm klīrensu, rupja protektora riepas un bamperus, kas samazina pārkares un ļauj pārvarēt stāvākas kāpas. Konstrukciju papildina agregātu un radiatora aizsargi, izturīgi kāpšļi, jauna izplūdes sistēma un papildu diožu gaismas, kas izvietotas dažādās vietās, tostarp zem bamperiem un pie riteņiem.

 Automobilī iebūvēta duša un ledusskapis, lai pēc izbrauciena karstajā tuksnesī var savest sevi kārtībā un iebaudīt atvēsinošus dzērienus.

Motortelpu izmaiņas nav skārušas – tur joprojām 2008.gada 3,6 litru sešcilindru benzīna motors, kas attīsta 280 Zs.

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.