Atsaukums Ford Ranger – jālabo izpūtējs

Gandrīz 70 000 Ford Ranger pikapu nāksies nomainīt trokšņu slāpētāju izplūdes sistēmā. 12 000 atsaukumam pakļauto Ranger pārdoti Vācijā, pārējie – citur pasaulē.

Vācijas Federālā autotransporta pārvalde (KBA) ziņo, ka gandrīz 70 000 Ford Ranger pikapu būs jāveic aptuveni pusstundu garš remonts, lai izlabotu defektu izplūdes sistēmā.

Pārbaudēs konstatēts, ka dažiem transportlīdzekļiem trokšņa slāpētāja priekšpusē  ir nekvalitatīva metinājuma šuve, tādēļ ar laiku trokšņu slāpētājs var atdalīties no izplūdes caurules un nokrist uz ceļa braucamās daļas, radot apdraudējumu citiem satiksmes dalībniekiem.

Ford piekritis novērst defektu un informē, ka sadarbībā ar piegādātājiem tiks rezervēts pietiekams daudzums nepieciešamo detaļu, lai veiktu remontu visiem 70 000 automobiļiem. Uzņēmums uzsver, ka pikapa īpašnieki var turpināt automobiļa ekspluatāciju, tomēr sadzirdot neparastus trokšņus izplūdes sistēmas rajonā, būtu nekavējoši jādodas tuvākā Ford servisa virzienā.

Visi atsaukumam pakļautie Ranger pikapi ražoti Dienvidāfrikā, trīs dažādos laika periodos 2016., 2017., 2018. un 2019.gadā.

 

 

Foto: Ford

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.