Ķīnas SUV arī benzīna versijā un par izdevīgu cenu (+ FOTO)

Ķīnas autoražotājs MG piedāvā krosoveru ZS. Bagātīgi aprīkotais SUV būs pieejams par pievilcīgu cenu, kas pēdējā laikā nemaz tik bieži nenotiek.

Laikos, kad inflācijas iespaidā pircēja maciņš paliek arvien plānāks, bet automašīnas dažādu apstākļu dēļ arvien dārgākas, vērts palūkoties ne tikai rumāņu Dacia virzienā, bet izskatīt arī to, ko piedāvā ķīnieši.

Viens no Ķīnas uzņēmumiem, kas pieteicis savu produkciju Eiropas tirgum, ir MG, kas līdztekus elektriskajiem modeļiem paziņojis arī par versiju ar iekšdedzes dzinēju. Tas ir 4,32 m garš krosovers ZS ar salīdzinoši nelielu pašmasu (1231-1264 kg) un bagāžnieku, kas uzņem 448 litrus.

Šādu automobili Eiropas tirgū varēs nopirkt ar diviem benzīna motoriem. Bāzes versijai iebūvēts 1,5 litru atmosfēriskais agregāts ar 106 Zs, bet otra izvēle ir 1,0 litru turbomotors ar 111 Zs. Pirmais agregāts darbojas apvienojumā ar piecu pakāpju manuālo pārnesumkārbu, var nodrošināt maksimālo ātrumu 175 km/h un ieskrējienu līdz simtam 10,6 sekundēs, uz 100 km patērējot 6,6 litrus. Turbomotors tiek komplektēts ar 6MK vai 6AK (papildmaksa), nodrošina maksimālo ātrumu 180 km/h, bet ieskrējiens līdz simtam notiek 11,6 sekundēs – par sekundi lēnāk nekā atmosfēriskajam motoram kombinācijā ar 5MK.

Krosovers tiks piedāvās divās komplektācijās, vienīgā papildus ekstra – metāliskais krāsojums par 650 eiro.

Bāzes versijā Comfot iekļauts 10,1 collu skārienekrāns ar Apple CarPlay un Android Auto, LED priekšējie un aizmugures lukturi, aizmugurējais parkošanās sensors, 17 collu vieglmetāla diski, gaisa kondicionieris un ādas stūre. Vācijā šī versija maksās 17 990 eiro.

Topmodelis MG ZS Luxury papildus nosauktajam pievieno aklās zonas brīdinājuma sistēmu, miglas lukturus, apsildāmus priekšējos sēdekļus, elektriski regulējamu vadītāja sēdekli, 360 grādu kameru, bet versijā ar 1.0 turbomotoru arī panorāmas jumtu. MG ZS Luxury cena – no 19 490 eiro.

 

 

 

Foto: MG

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.