Pikapa modernizācija – General Motors publicē jaunā GMC Sierra HD attēlus (+ FOTO)

General Motors publicējis attēlus un tehnisko informāciju par pikapa GMC Sierra HD modernizēto modeli, kas klientiem kļūs pieejams 2023.gada pirmajā ceturksnī.

Par vizuālajām pārmaiņām nav vērts runāt – GMC Sierra tās atšķiras atkarībā no versijas, tādēļ pieminēsim vien, ka modernizāciju skārusi visus būtiskākos tēlu veidojošos elementus, ieskaitot radiatora resti, lukturus un bamperus.

Salonā tagad jauna multimediju sistēma un ciparu mērinstrumentu panelis ar 13,4 (topversijai) un 12,3 collu ekrāniem, jauni apdares materiāli un augstvērtīgāka apdare, bet elektroniskās palīgsistēmas kļuvušas „gudrākas”, piemēram, aizmugurējā kamera var redzēt “cauri” piekabei, bet adaptīvā kruīza kontrole ņem vērā sastāva masu un vilkšanas gadījumā sāk agrāk piebremzēt.

Ar Max Tow Package GMC Sierra HD 2500 pikaps var vilkt piekabi, kuras pilna masa ir gandrīz 10 tonnas, kas ir labākais rādītājs klasē, bet ne GMC lielā pikapa galējā robeža. To sasniedz smagā versija ar dubultajiem aizmugurējiem riteņiem un Gooseneck sakabi, spējot transportēt līdz pat 16 329 kilogramu smagu piekabi vai treileri.

Tas skaidrojams ar uzlabotajiem motoriem un transmisiju. Tā benzīna motori (jauda līdz 407 Zs) agrākās sešu pakāpju automātiskās kārbas vietā ieguvuši jaunu 10-pakāpju automātu, kas nodrošina elastīgāku darbību, bet Duramax V8 turbodīzelis ir kļuvis produktīvāks. GM apgalvo, ka vilkme pie zemiem apgriezieniem uzlabojusies par 25 procentiem, jauda pieaugusi līdz 471 Zs, griezes moments līdz 1322 Nm. Tāpat kā iepriekš, kravas automašīnām ir pieejama aizmugures vai visu riteņu piedziņa parastā vai piecvietīgā kabīne.

Modernizētais GMC Sierra HD pārdošanā nonāks 2023.gada pirmajos mēnešos.

Foto: GMC

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.